Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 10, 2017

Jom Zumba

Halo semalam pergi Zumba..Punye lama niat ni nk berzumba dapat jugak..hamboi siap pasang niat..hahaha

Plan dengan officemate tah bile nak perginya tah..dari 2 bulan lepas planning nye sampai ke sudah tak jadi..hahaha ate semuanya busy yer..bila semua ok sorang pulak ada hal ada meeting sudah nya lanjut ke minggu depan, tak jadi minggu satu lagi..sudahnya terkubur nak berzumba dgn geng ofis..haha

Kebetulan tengok Kak Pah ni rajin berzumba..terus whatsapp dia tanya kelas zumba ni..patut la nampak selim ko Kak Pah rupanya rajin berzumba..

Ni la Kak Pah..dulu2 tak kenal panggil Kak Pah , bila lama kenal la lebih kurang baya aku jer..tapi dah lekat nama tu panggil je la Kak Pah..kembar masa malam dinner Air Selangor hari tu..hahaha kembar kasut lain baju..😜

Giler weii zumba 1 jam setengah..start kol 9 sampai kol 10.30..gigih berjoget tanpa buat stretching..hambik ko tergeliat satu badan..nak ikutkan semput gak la tapi sayang pulak nak berhenti..ku teruskan jua semangat zumba ini..hahaha..

Syok tempat zumba luas macam ni..ko nak tergolek ke nak terkangkang ke takde siapa kisah..janji tangan tu jangan bagi penampor kat orang sebelah sudah..boleh gaduh tu weii..

Keluar peluh tak hingat, basuh tudung..sekali sekala badan ni kena keluar peluh gak..lama sangat tak bersenam..lemak pon syok je dok kat badan..ramai cakap napa nk kurus..dah kurus tu..weii jangan tu bukan kurus..tu sudut angle menampakkan kurus sebenarnya..ahahaha hakikat perut berlipat enam..😝

Ni la zumba instructor training kita..Hi Kak Dora Dee.. Kagum tengok bentuk badan Mak Dora..dia punya energy giler weii..tak terkejar kita dia buat..terbaik la akak punye step zumba semalam..mula2 lambat sikit la nak ikut, yerla first time.. lama2 eh eh layan..best giler..Zumba Kak Dora ni buat kt Dewan MBSA Shah Alam..Seminggu dua kali, setiap Isnin dan Khamis..

Kalo konsisten setiap minggu ni aku rasa boleh turun 4kg ni.. #misiturun4kg katannya..hahaha dpt turun 2 kg pon aku dah bersyukur..sekarang ni nk turun 1kg pon payah gile aku rasa..dengan kat ofis tu macam2 makanan dorang bawak, jual memang tak boleh buat apa la..aku bab makan ni memang tak diet, makan je..tapi kalo tak bersenam ermmm sendiri mau ingat la badan tu naik macam mana..maka berzumba la aku..bersenam kt rumah memang ke laut..bukan nak nampk kurus macam Gigi Hadid, nak badan fit je..bila badan fir dan rajin bersenam badan akan jadi lebih segar dan sihat..gitewww

Humble Kak Dora ni..first time jumpe terus dia ajak kita terbang macam ni..hahaha next week kita jumpa
lagi ye Kak Dora..

piece : kathyjem

Tuesday, November 7, 2017

Cerita Hari Ni

Assalammualaikum..Ingat nak up status dekat FB tapi rasa macam nak menaip panjang lebor pulak..terus panjang lebor aku cerita kat sini..

Semalam dengan hari ni aku cuti..Mak dengan Abah pergi Langkawi ada rombongan Cik Kiah katanya..hahaha Tak la Abah ada kerja..ni pon last minit abah bagitau nak bawak Mak..so mintak aku cuti..nasib baik cuti sempat lagi apply..Kalau tak sorang2 la Abah pegi Langkawi..sian pulak Abah pergi sorang2, masing2 bawak pasangan..takper la bagi Mak Abah honeymoon..haha

Risau dari semalam call mak dengan Abah tak dapat2..last dorang call masa hari Ahad, masa  dalam perjalanan nak ke Langkawi dalam bas..pagi tadi Mak whatsapp terus rasa lega giler..kalau tak macam2 fikir..yerla selalu mak akan call bagitau dah sampai..mungkin line sana kureng kot..Pagi tadi mak call pon terputus2..yerla mau tak risau dah la tengah banjir teruk kat Penang dengan Kedah..mak bagitau kat Langkawi tak banjir..masa dah sampai Penang mak cakap lalu kat kawasan banjir tapi bas masih boleh lagi lalu..mak kata banyak kereta tenggelam..kesian..ni kali pertama Penang banjir teruk..kita sebagai umat Islam jangan lupa berdoa untuk mereka..

Tengok Afif, pantang aku pegang laptop..mula la mintak simpati nak suruh dukung..bukan apa sajer nak syok dok atas riba mummy sambil tengok mummy menaip..

Begini la setiap kali mummy nak mulakan kerja..kadang tu mummy buat tak tau je..lagi kita buat tak tau lagi bergegar satu bilik..bila angkat senyap terus..terus muka tersengih2..hehhh urut dada mummy dibuatnya..

Haa ada cerita mistik ni nak cerita ni..alaa Afif tengah lepak atas peha mummy ni..nak menaip pon tak syok..nanti la aku cerita..dah la kejadian ni petang semalam kena..belum cerita dah meremang bulu roma..kena pulak time mak abah takde tapi adik aku Fahmi ada la..


Sempat la tadi masa ayam kunyit untuk Mekcha & Afif..favourite aku ni..senang gile nak masak..ni je lauk buat aku bertambah makan nasi..ni pon lidah baru ada rasa..hari tu seminggu sakit tekak dengan demam..nanti aku share video kat IG cara nak masak ayam kunyit semudah abc ni okey..

piece : kathyjem

Wednesday, November 1, 2017

Happy 1st Birthday Afif Uthman bin Affan

Halo!! 20 Oktober hari tu birthday Afif yang ke 1 tahun..dua hari sebelum birthday Afif, aku dah tempah kek kat kedai kek la kan tak kan kedai kasut pulak kan..hahaha Dah biasa tempah kek kat situ..dari birthday Abah, Raiisah sampai la ke Afif..kek2 kat situ serius sedap dan gebus..eh nanti birthday daddy dia pulak..kemain daddy dia request nak kek durian..


Hai birthday boy mummy..awat muka terkejut tu..Setahun dah awak..rambut pon dah kerinting ikut nenek..Takde buat besar-besaran pon cukup la celebrate dgn atuk nenek jer..so balik kerja tu terus pegi ambik kek dengan balon..


Kek spiderman ni je yang buat aku berkenan..masa nak tempah tu tunjuk nak sebiji macam sample yang dah ada tapi dalam dia nak vanilla..nanti patung spiderman ni boleh bagi Afif main..masa buka kotak kek kakak dia awal2 dah cop..mummy saya nak spiderman tu..tu adik punye la kakak..no saya punye..hooo yola kakak awak punye, semua awak punya..pening mummy kadang2 nak explain dengan Mekcha ni..hahaha


Korang tau tak kek ni separuh Raiisah makan..aku makan satu slice je, mak ngan abah pon makan satu slice je..suka nau Raiisah kek span ni..ambik perasa vanilla memang feveret dia..

Bila ramai2 dok mengadap dia terus eekkk ekkkk..cuak macam kak jugak kah??


Alaaa buat muka comel pulak..tampor kang!


Atuk bagi fries nak bagi diam..kalau tak nak turun..


Reaksi Afif bila nampak lilin..nak dipegang nye lilin tu..


Happy birthday Afif Uthman..Mummy kasi lanjer firework candle..fries kat mulut maintain yer..lepas sebatang, sebatang lagi suap..nak kasi duduk diam dalam tu..


Afif muka tu takyah terkejut sangat la..


Ye takyah engok double chin mummy tu ye..tengok kek tu je..hahaha


Bersama atuk dan nenek..tengok la si Kakak dan dan nak manja dengan nenek..


Ok tiup lilin pulak ek..pastu ramai2 nyanyi lagu hepi besday! mujur tak nangis macam kakak..Raiisah dulu masa setahun sampai la 3 tahun tiup lilin menangis sasajer..


Tengok si Mekcha dia yang tak sabar nak tiup lilin..kejap ek kakak..


Udah teriak..yer la yer la kakak tiup cepat..penjeles betul..


Suruh dia tiup lilin laju2 je tiup..Yang si Adik ye mampu nengok jer ler..tangan laju nak capai kek..


Potong kek..tangan kiri kanan atuk pegang..kalau tak, ketepek tangan tu kat muka spiderman..


Afif potong kek takyah serius sangat la..yer la tak tau apa2 lagi, nanti dah mengenal apa itu kek, apa itu hari jadi, siap la bermuncung2 mulut tiup lilin..sekarang dia tak tau lagi..esok2 dah besar sikit mesti berebut nak tiup lilin dengan kakak..


Kakak cium adik..so cute..kasih sayang kakak terhadap adik nya..Raiisah ni jenis sayang adik dia, tapi tu la kadang2 main ganas..dia tepuk kepala adik, dia tarik rambut adik, tolaknya adik..bagi dia tu satu gurauan manjer..kita yang nengok ni urut dada..jenuh mulut mummy ni, Kakak jangan main ganas2 dengan adik, sayang adik, main dengan adik elok2..kadang tu mummy tegur jer dah cebek, bukannya marah jerit2 pon..kadang terfikir mungkin nak perhatian mummy lebih lagi..


Afif dan mummy..


No mummy saya tak nak cium..amboi tak nak cium mummy yer..siap tolak muka mummy ye..hahaha


Sama tak muka mummy..samakan..yang buat tak sama mekap mummy tu je..kalau mummy buang sebijik macam Afif..masa mula lahir ramai kata muka Affan, dah besor sikit harus la ikut mummy..


Sorang penjeles, sorang nak keluar dari sarang..mummy maintain cun di situ..hahaha


Yeaaa!! saya dah setahun..weehooo! tenkiu Mummy Daddy membesarkan saya! In Sha Allah saya akan menjadi anak soleh dan buat yang terbaik untuk mummy dan daddy..love, Afif..mmuah!

piece : kathyjem

Tuesday, October 31, 2017

Tak Sangka Menang 1st Best Dress

Haloo..hari ni kita story pasal dinner Air Selangor ek..dari sehari ke sehari nak update dinner ni memanjang ada urusan lain..dari berlapuk dalam laptop meh la tepek sini.

Dinner company ni 3 weeks lepas..buat di SACC Convention Centre Shah Alam..kat situ boleh muat dalam 8ribu orang..giler besarkan..Staff Air Selangor ada 3500 staff so memang sesuai la buat kat SACC dewan besor tu..

Masa event hari tu kami dapat half day..semua staff dapat balik awal..yeahooo! kalau ikutkan nak bersiap dekat office tapi dah company bagi balik awal maka bersiap la di rumah..kawan2 office ramai suruh aku bersiap kat office sebab dorang nak suruh aku mekap kan tapi aku cakap nak siap kat rumah gak..hahaha..maleh nak gedong baju kasut, lagi pon dinner sampai lewat malam so bagi Afif menyusu siap2..takde la membengkak nanti..hehehe

Masa sampai SACC dah ramai staff depan pintu masuk utama..sampai lambat, parking pon dah penuh..mau tak lambat, mekap je dah 2 jam..giler 2 jam aku mekap..sampai lenguh2 kaki berdiri mekap depan cermin..napa tak duduk? tah aku mekap suka berdiri, kalau duduk lagi lambat bersiap aku rasa..mak aku sampai 2 3 kali masuk bilik tanya, “Tak siap2 lagi mekapnya”..yerla mak, mak ingat senang nak mekap tebal 20inci ni..hahaha tobat weiii, lepas ni ada dinner company memang aku panggil MUA mekap kan..nasib baik masa aku tengah mekap tu Afif tidur, Raiisah lak awal2 aku dah warning suruh main luar..tu pon baru nak tepek bedak, dah terMummy mummy..Kakak dok luar jap jer ekkk, mummy nak mekap kejap jer..kejap katanya..hahaha ko bayangkan mekap mata sebelah je dah setengah jam..pengsannn..Tangan ni dah lama tak main2 mekap..lupa dah teknik2 mekap untuk dinner macam mana..

Ni la hasil MUA Kathyjem mekapkan selama 2 jam..bahahaha😂 Mua la sangat..puiii Walaupon mekap tang mata tak berapa nak jadi sangat..

Sampai2 event dah nak start..tak sempat ambik gambar kt photo booth semua..tapi dapat la jugak, tu pon sebab Kak Ila ada, dia jaga photo booth..aku orang last bergambar depan photo booth..dapat la sekeping jadikan kenangan..lagi dua photo booth dah tutup..

Menunggu ketibaan CEO Air Selangor..meja aku duduk paling belakang sekali..memang kalau orang berjoget ata stage tu nampak tak nampak jer la..tapi nasib baik ada screen besar kiri kanan sebelah stage tu so tengok kat screen jer la nanti artis2 buat persembahan..

Nasib baik Lel dapat satu meja dengan aku..kalau duk dengan staff yang tak kenal mau aku kejung atas kerusi..hahaha

Mak buyung si Wahi..Wahi sebenarnya duk meja lain tapi sebab dia sorang je perempuan so tukar dengan staff lain yang dok sekali dengan meja kiteorang..so Wahi dok la dengan kami..eh tapi nak bagitau Wahi dah selamat melahirkan baby girl minggu lepas..tahniah Wahi..😊

Shanker, yang tengah tu tak kenal..hehehe berkaca mata hitam tu Fiq..kenal Shanker dengan Fiq jer sebab dorang tu satu department dengan aku so memang kenal la kan..staff Air Selangor ada 3ribu lebih, ko rasa aku kena kenal semua..hahaha memang tak la kann..

Pengacara dinner malam tu, Nana in the house..siapa yang tak kenal Nana Af ni, rasanya semua kenal kot..kalau tak kenal mesti tak pernah tengo tv..hahaha

Nana ni tengok live lagi lawa, kurus kecik je orangnya..cantikkan sangat..body macam anak dara..Dia jadi host malam tu best tak busan...

Appertizer dulu..

Lapar masa ni tapi makan tak abis..dah kenapa?

Sedang menunggu persembahan Amelina ratu dangdut..

Amelina betul ye bukan jelmaan..hahaha koooo Amelina keluar menyanyi je terus ramai2 naik atas stage..siap ada yang bergelek sakan menari dengan Amelina..terpaksa suruh depa turun..masing2 macam histeria atas stage tu..hahaha seronok ye bang dapat gelek dengan Amelina..

Aura Amelina masih mantap seperti dulu..persembahan pon power..suara pon masih maintain sedap walaupon ada macam terkucil sikit..tapi apa2 pon persembahan Amelina paling best dan mantop..mengimbau zaman kegemilangan dangdut sangat..best best best!!

Syok giler, rasa macam tengok konsert walapon aku tengok Amelina dari tempat duduk macam semut, kecik je..hahaha

Ko tengok staff2 Air Selangor bergelek..masing2 lupa anak bini jap..hahaha aku ni mujur dok belakang kalau dok depan dekat dengan stage mau aku pon join sekali gelek..kekeke Eh jangan main2 CEO pon gelek sekali tau..supporting sangat la boss2 Air Selangor..seronok je tengok..

Pastu ada la dua tiga persembahan dancer dan artis yang tak kenal..haha siapa tah nama artis tu, lupa dah..

Apa lagi ke toilet la kita untuk touchup mekap kawan2..mehehe

Lepas sorang, sorang aku touchup kan..Kath ada blusher, Kath ada lipstik ko pakai tu..gitewww tolong menolong katanya..semangat kekawan sangat..

Asyik posing kat cermin toilet je jom la kita posing kat luar..Air Selangor sediakan photo booth lawa2 moh ler kita bergambar kat situ..rugi pulak tak posing..

Sambung depan pintu toilet pulak..macam2 korang ni..nampak tu orang sampai menunggu dok tengok kita semua sawan depan cermin tu..udah2 moh kite keluar..

Baru nak bergambar depan photo booth sekali ramai orang daaa..cancel..kita bergambor kat sini jer la ye..

Kami dari team Customer Relationship Service (CRS) gitewww

Kat dinding pon jadi la..sini je takde orang posing..elok kiteorang bergambor ramai pulak duk follow..hahaha

Dengan Ana..pompuan ni kalau masak ya ampun sedap betul..selalu tapaukan makanan untuk kawan..baik hati sangat..

Dalam group kami team Gemokking namanya..hahaha selalu bab kurus aku la selalu jadi bahan ate aku sorang je kat ofis baju bersize kecik molek..🤣

Nora dan Sky..kawan futsal dan netball..weii bile kita nak start main futsal balik ni..tengok Sky mesti teringat Emma Maembong..bff sangat dengan Emma Maembong ni..hehe

Tadaaa ni kembar saya malam tu..cari2 apa yang buat kami nampak kembar..hahaha tau pon..tiba2 tersama lak kasut..sebelum tu Kak Pah ada tanya aku pakai apa malam dinner? bila aku cakap aku pakai sekian sekian, pakai boots jeans, terus dia pon cakap pakai boots jeans gak..bila masing2 tunjuk gambar kasut sah memang sama sebijik sejiban..hahaha

Kalo ikutkan aku nak pakai jaket jeans, seluar leather..bila dengar ramai yang nak pakai jaket jeans terus cancel..hahaha dah beli okey sekali dengan kasut pulak tu..besok tu masuk office Kak Yana jiran sebelah meja kata dia pergi Sungei Wang usha jaket kulit..dia kata Sungei Wang banyak gak pilihan jaket jeans & leather dan harga pon murah..ate tema dinner malam tu Denim & Leather so kena la pakai jeans takpon baju kulit, kasut kulit ke apa ke tak kisah la janji ikut tema..bila Kak Yana cakap macam tu terus la aku ke Sungei Wang esok2 tu..

Sampai2 serius banyak pilihan tapi banyak size2 aku la..hehe pilihan tu ok la banyak gak la design2 lawa..mana kedai yang baju dari Korea, harga jangan cakap la, semua 200 ke atas....tapi dengar gak kawan2 office kata kat Times Square lagi banyak pilihan..suka gak pergi Times Square tapi ko tau jer la Times Square tu bapak besar..jenuh nak mencari..

Tudung pinjam mak punya, jacket dan skirt tutu dari Sg. Wang..handbag comel dari Zalora, kasut Forever 21, subang dari Lovisa OU..aku cerita terus kat sini nanti mesti ada yang tanya kan..hehe Dah cerita sini jangan tanya lagi.. =P

Persembahan dari Hang Pi Mana, Khalifah..mantap giler persembahan Khalifah..layan semua lagu2 dia..Time Khalifah buat persembahan semua berkerumun balik depan stage..

Lepas Khalifah selesai buat persembahan terus Nana announce siapa antara 3500 staff yang terpilih pakaian tercantik..dup dup duppp!

Kami berempat telah di pilih untuk final pakaian terbaik antara 3500 staff yang hadir..masa dorang bagitau aku dengan Kak Pah terpilih final best dress terus jantung bergerak laju..terus muka rasa panas..hahaha..cuak weii giler tak cuak kena naik atas stage sat lagi..dengar kata kena menari atas pentas..Omaiii!!

Masa Nana panggil suruh cabut lagu apa kena menari nanti terus aku tunjuk Kak Pah..hahaha Si Kak Pah pulak tunjuk aku suruh cabut lagu dulu..hahaha nasib baik bukan aku yang kena dulu..Si Kak Pah dapat lagu Korea, Wonder Girl Nobody About You..Bila Nana tanya suka lagu Korea tak? terus Kak Pah kata saya suka nasyid..hahaha Boleh la Korea Nasyid..So bercatwalk la Kak Pah dengan tarian Korea Nasyid..

Bila turn aku, Nana suruh cabut lagu..dalam hati, abis la nak kena menari..dapat lagu susah pengsan aku nak menari atas tu..hahaha Cabut2 dapat la lagu The Ketchup i say aha ehe..pengsan weii..Siap boleh tanya Nana macam mana tarian tu?? Nana cakap bedal je..hahaha

Sebabkan nervous tahap gaban, bila lagu dimainkan aku diam 10 saat atas stage tu..hahaha Nak menari tarian apa ni?? blur jap..aaaa bedal jer la..terus aku pon berjalan sambil catwalk..

Yiiihaaaa!! terus bertukar Britney Spears..kakaka Gunakan pengalaman yang abah pernah ajar sebelum nu..alaaa abah ajar tarian Joget Zapin..Acaner ni??!!

Serius weii blur gile masa nak mulakan tarian i say aha ehe ni..masa tengah rancak tangan kiri kanan pusing2, tiba2 terperasan ada audience buat tangan tarian i say aha ehe..haaaaa terus ingat..Ting!


Apa lagi mulakan langkah sebagai penari 20 tahun yang lalu..bahahaha

Kakaka mesti korang gelak sakan kan..nampak macam over tarian aku tu kan..hahaha Dalam gambar je nampak over sebab mulut aku tu ternganga-nganga macam mintak nyamuk masuk dalam mulut.. yerker leh percaya ke tak over..?? iyeeeee..

Tu dia hayunan tangan atas ke bawah perginya..

Handbag tak lepas tu wei..hahaha Hehh! jangan duit juta2 dalam tu..

Aduhh gambar ni tak boleh bla weii..Minah dangdut mana pulak ni..Mulut nganga lagi tu nak pergi mana mulut tu..

Tiba2 rasa macam JLO pulak..kakaka

Walaupon gelek sakan ahkak masih ingat yer kepala itu masih bertudung..Assalammualaikum...

Nganga lagi..over nau...

Yeaaa yeaa yeaaa!! anda berpuas hati dengan konsert saya..hoii poyo..hahaha

Tak sangka undian memihak kat kita..Terima kasih pada CEO dan jugak pada peminat Kak Nita (suara sengau), terima kasih banyak2 atas sorakan anda semua..Kak Nita terharu sangat (sengau lagi)..

Serius weii masa Nana tanya penonton siapa paling dorang suka..kalau suka sila bagi sorakkan paling kuat..bila Nana time aku dorang bagi tepukkan dan sorakkan paling kuat..tak sangka giler..haihhh hari ni banyak giler perkataan GILER aku pakai..hahaha Tak sangka menang Queen of The Night..



Lelaki pulak yang menang best dress Abang Awi..dasyat tarian Abang Awi, dia menari lagu Dato Seri Vida, I Am Me..Abang Awi memang penari pon so takde masalah menari atas pentas..Abang yang pakai macam Pirates of the caribbean tu dapat lagu Bollywood pon hebat gak tarian dia..


Hanya 10 cabutan bertuah sajer di umumkan atas stage..1st lucky draw percutian ke Europe tuu..9 hari 7 malam weii..giler best! Second prize dapat pegi Melbourne, Australia  6 hari 4 malam..untung siapa yang dapat malam tu..bertuah sangat..

Bersama Abang Raof..rezeki sangat malam tu..sebelum tu dapat duit dari boss sempena pakaian sedondon masa open house department hari tu..Kebetulan malam dinner company tu birthday boss..Happy Belated Birthday Boss..Semoga Abang Raof sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki..nanti buat la contest lagi yer boss..hehehe

Bersama ex boss kesayangan kita En. Halem..boss masa corporate com. dan Madam Priscilla..Dua2 ex boss corporate com...uwaaa rindu giler..

Zam, Afiq, Madiha, Zaid, Madam Priscilla dan Meor..

Bergambar dengan boss HR yang berdiri sebelah kita tu..rasa retis sangat tiba2 boss HR nak ambik gambar dengan kita..hehehe

Bersama Kak Fayieda..orang kuat event malam tu..Kak Fayieda ni la yang panggil kita kat meja makan, bagitau terpilih best dress..Thank you Kak Fayieda..Kak Fayieda ni pon ex corporate com. gak..rindukan Kak Fayieda nak buat event besar2 macam ni lagi..uuhhh dalam kenangan semuanya..

Rasa retis sangat malam tu tiba2 semua nak bergambor dengan aku kan..hahaha

Kath sini ambik gambar dengan Abang..hahaha Ok Abang! kiteorang memang panggil abang, dia tak bagi panggil boss or En. Raof..panggil Abang Raof sajor.

Amboii pandang tak puas hati ke apa tu..hahaha boss jangan marah naa..cik memang suka gurau2 macam ni..

Grrrr..!!!!

Comel sangat cowboy girl ni..Hi Dania lawa rambut..

Masa ni dah hujung2 event..ramai dah balik..aku tunggu Kak Yana sebab husband dia baru keluar rumah nak ambik dia so bergambar la depan photo booth..

Bersama geng futsal dan geng netball..harap2 tahun ni dapat join main futsal & netball..tahun lepas tak dapat mengandungkan si Afif...

Terima kasih korang..mmuah cikit..

En. Halem dan Kak Yana..

Bila boss ada sebelah kena la selit berdiri dan bergambar sekali..hihi

Sementara menunggu husband Kak Yana sampai moh la kita penuhkan memori kad kamera..

Kak Yana jiran sebelah meja..

Madiha dan Qila..Sweet dan comel la korang ni..Madiha semakin cun..

Nasreeq..pon ex corp. com gak..Hi Abam Nasreeq lawa jacket.!!!


Sebahagian daripada team CRS..

Alhamdulillah rezeki malam tu..balik tu Abah tak tido lagi..abah tanya menang lucky draw ke?? tak la menang best dress..abah pon terkejut aku boleh menang best dress..hahaha masa mula2 aku cakap ok tak abah pakai baju dinner Air Selangor macam ni..abah tengok siap cakap..ermmm boleh la..hahaha tu yang bila aku cakap menang best dress abah terkejut..siap cakap dengan Abah guna tarian yang abah ajar sebab kena menari atas stage nak menentukan siapa menang best dress...kekeke

Apa2 pon tahniah pada semua yang terlibat menjayakan dinner Air Selangor malam tu, event dinner paling best havoc setakat ni..Tahniah pada orang2 Corporate Communications department..korang buat event memang best giler weii..rasa macam tengok anugerah BHP, anuegrah Skrin tau..Good Job!

piece : kathyjem