Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 6, 2016

Super Moisture DD Cushion by Kaay Cosmetics

Salam Ramadhan semua..wahhh dah masuk Ramadhan dah..kan tau2 eh eh nk raya dah besok..amboii belum apa2 ingat Raya dah..hahaha..Macam mana sahur korang pagi tadi..ok tak, sempat bangun tak?? ada yang tak bangun..aduhhh mesti rugikan siapa yang tak sempat sahur tadi..takper yang penting niat puasa tu kena ikhlas kerana Allah s.w.t

Ni nak bagitau korang produk Kaay Cosmetics dah dilancarkan baru je tadi..ko dia punya debor nak nunggu launch macam apa je rasa..hahaha yerla first baby aku dengan Yana kan harus la tak tido semalam..amboii over tak tido semalam ni..kakaka..Ramai yang tanya bila boleh oder and harga berapa kan?? nah aku review sikit apa kelebihan Super Moisture DD Cushion dari Kaay Cosmetics ni..

Ni picture pagi tadi sebelum nak ke office..suka dengan Super Moisture DD Cushion ni sebab pakai dia senang sangat just dap dap dap dah siap..Teksture dia yang yellowish memberi effect glowing yang mencerahkan kulit secara semulajadi..Tak nampak macam pakai bedak langsung..Ramai yang tak familiar kan konsep cushion ni, ada yang ingat compat powder..Cushion ni adalah span yang melitupi bahagian dalam foundation tu, kira nya kalau compact powder korang nampak bedak tu terang-terang kan , yang ni tak sebab foundation tu ada dalam cushion..

Cushion ni plak bukan sebarangan cushion tau, dia bertindak menyerap segala kebaikan ramuan fondation dan memiliki teknologi nano yang membuatkan kulit muka lebih bersih dan hasil mekap yang lebih wow gitu! So kalau korang pakai Super Moisture DD Cushion ni main calit-calit pakai jari hasil nya takkan sama macam pakai span yang dah diserap dari cushion.

Tulaa bagusnya , tangan pon tak kotor..takyah pakai toner, pelembap, compact powder segala bagai sebab dalam Super Moisture ni semua dah ada..

BB Cream, CC Cream & Fondation semua dah ada dalam Super Moisture DD Cushion ni! So boleh tukar dari sekarang!

Tengok tekstur dia ringan dan tak pekat..buat masa ni kami keluarkan satu colour dulu..ni code colour natural so boleh masuk untuk semua jenis colour kulit orang Asia.

See tak nampak pekatkan..selalu fondation yang brand mahal2 mesti makeup nampak tebal kan, Super Moisture DD Cushion ni takkan nampak bercapuk, nampak natural and kulit tak kering, rasa lembab dan sejuk je lepas pakai..lagi satu lepas pakai muka bau wangi je sebab bahan-bahan yang digunakan dari bahan semulajadi iaitu campuran bunga..Dap dap dap sikit je dah boleh menutup cela parut, jerawat, jeragat, kedut-kedut yang kertu pada keseluruhan kulit muka tuu..

Sebenarnya konsep cushion ni dah famous lama kat Korea & Jepun , tapi kat Malaysia baru jer hegeh-hegeh nak jadi trending. Dan DD Cushion sebenarnya adalah paling latest kat Korea dan baru memasuki pasaran Malaysia, sebab tu ramai yang terpinga-pinga bila dengar kita orang jual DD Cushion ni.


Dah laa kita orang terawal yang jual konsep DD cushion ni , kita orang bagi pulak kelebihan yang melampau-lampau dalam produk ni. Ewah!! Supaya korang yakin & puas hati dengan produk Bumiputera yang kiteorang keluarkan ni..

Selalu orang bagi 5 in 1 kan..kami bagi lebih lagi, 12 in 1..apa yang ada dalam 12 in 1 tu??
Anti penuan
Menyejukkan
Mengecilkan pori-pori
Mencerahkan kulit wajah
Tidak berminyak / Tidak melekit
Merawat kulit muka bermasalah
Memberi kelembapan semulajadi
Pelindung matahari dengan SPF50 PA++
Mengurangkan masalah garis halus / kedut pada wajah
Wudhu Friendly & Mesra Solat (hanya bilas dengan air)
Memberi kesan natural look, glowing, flawless dalam masa 1 minit
Mengurangkan kemerahan pada wajah akibat cuaca panas /alahan
Tiada silikon, alkohol & pewangi kimia
Lulus KKM & HALAL

Walapon teknologi di terbangkan khas dari Korea tapi dari segi proses, bahan, packaging, kelulusan Halal semua tu dari Malaysia..so jangan ragu, jangab risau sebab semua bahan kami guna di jamin HALAL Toyyiban..

So apa lagi boleh oder terus and whatsapp nombor ni, 011-28811281 untuk oder! Harga sebenar RM80 tapi untuk harga perkenalanan kami bagi RM69 untuk yang terawal..so abis promosi ni kami akan kembali ke harga asal..

Harga Promosi : RM69
Postage : RM6


Facebook : Kaay Cosmetics
Instagram : kaay_cosmetics
Email : kaaycosmetics@gmail.com

piece : kathyjem

6 comments:

Ain Rahman said...

cantik teksturnya. congrats kak kathy =)

Chekgu Azrine said...

congrats sis..macam nak cuba...tggu next gajila inshaAllah...

kathy jem said...

Ain Rahman : thank you awak.. ^_^

Ain Rahman said...

you're welcome =)

nur ezzah said...

Akak,hrga promosi lg ke skrg?

kathy jem said...

nur ezzah : ada..besok last harga promosi..boleh whatsapp nombor ni nk oder 011-28811281