Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 9, 2016

RAMAI WANITA TAK SEDAR SOLAT MEREKA TIDAK SAH KERANA MEKAP! NAK TAHU KENAPA???

Haa meh aku explain sikit..aku tau ramai yang dah tau Mesra Wudhu ni apa dan ada juga yang masih confused2 "Mesra Wudhu" ni macam mana??

Kebanyakan mekap mengandungi silikon yang berfungsi untuk mengekalkan mekap tahan lebih lama, sehingga 8jam - 12jam tapi mereka tidak tahu bahan silikon inilah yang menghalang air wudhu sampai pada kulit wajah, sekiranya tidak dibersihkan dengan betul..Kadang2 kita nak melawa tepek sana sini dah kena cuci pakai remover kalo nak solatkan..nak nak makeup yang ada silikon memang sah2 la tak boleh bawa solat..

Nak cuci mekap yang mengandungi silikon ni korang perlu mencuci mekap betul2 menggunakan make up remover & kemudian mencuci wajah menggunakan pencuci muka sebab ada je sikit silikon dimuka memang tak sah la wudhu kita..kat muka kadang tu rasa macam leceh sikit kan tapi dengan compact Super Moisture DD Cushion korang hanya boleh bilas wajah dengan air sahaja!! dah boleh terus solat tanpa was-was...

Sebab itu aku berani katakan produk kami MESRA WUDHU & MESRA SOLAT.

Kenapa anda perlu memilih Super Moisture DD Cushion?
👉 Tiada Silikon
👉 Tiada Alkhohol
👉 Tiada Pewangi Kimia
👉 Tiada Kesan Sampingan
👉 Bahan Semulajadi
👉 12 Dalam 1 Kelebihan
👉 HALAL & SELAMAT

Hanya dengan dap..dap..dap.. Wajah cantik , solat pon tetap terjaga.

Bawah ni antara customer yang berpuas hati selepas menggunakan Super Moisture DD Cushion??

 
Apa lagi cepat whatsapp Kaay Cosmetics untuk merasai sendiri kehebatan Super Moisture DD Cushion hari ni!!!

Kaay Cosmetics : +06 011 28811281

piece : kathyjem

5 comments:

Aya Sweet said...

kakak cantik, brpkah harga sekotak?

Nur Fannun said...

mesti mahal kan harga bedak ni..

Azwar Syuhada said...

Wahh.. menarik ;)

kathy jem said...

Aya Sweet : ye adik cantik..sekarang ada promosi, sekotak rm69.. =)

kathy jem said...

Nur Fannun : tak mahal harga mampu dimiliki..hehe